Winterseizoen van start

Het nieuwe winterseizoen bij de Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) staat voor de deur. Dorpshuis Hippo staat bol van de activiteiten. Biljarten, kaarten, sjoelen en bingo, het kan allemaal.

Na een vakantie van 3 maanden gaat Sjoelclub DAS-RAAK op dinsdag 4 september om 13:30 uur weer van start in het Dorpshuis in Hippolytushoef. De sjoelclub kan er nog wat nieuwe leden bij hebben. Bij de club is meedoen (de gezelligheid) belangrijker dan winnen.  Sjoelen kan zowel  zittend als staand gespeeld worden.  Loop eens binnen en kijk of je het leuk vindt. Nieuwkomers spelen de eerste 2 middagen gratis, daarna is het € 1,50 voor niet donateurs  en € 1,00 voor donateurs van de D.A.S.  per speelmiddag.

Ook de Soos gaat weer van start op donderdag 6 september van 13:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis.  Er kan op 2 biljarts gespeeld worden. Een potje klaverjassen of gewoon ff een bakkie doen behoort tot de mogelijkheden. Loop eens even binnen.

Er is op woensdag 12 september een dag klaverjassen in Dorpshuis Hippo.
De aanvang is 10:00 uur en iedereen is van harte welkom. De kosten zijn € 16,00, inclusief lunch en koffie.
Ook is er een verloting met mooie prijzen. Aanmelden kan voor aanvang in het dorpshuis.
Informatie bij Tineke Visser, 06 4996 6304 of tantetee@live.nl.

De eerste zaterdagavond bingo is op 15 september. Er zijn weer mooie ( geld)prijzen te winnen en hoe meer deelnemers hoe hoger de geldprijzen. De volgende bingo’s zijn op 13 oktober, 10 november en de kerstbingo is op 15 december.

Het 16e Wieringer biljarttoernooi is van vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober. Biljarters van verschillende Wieringer biljartclubs gaan strijden om het eilandkampioenschap.
Klaverjassers komen aan hun trekken op het klaverjasweekend voor koppels op zaterdag 17 en zondag 18 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s