Blog

Zomerbingo

BingoDe Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.) zit ook in de zomer niet stil. In de vakantieperiode is er iedere vier weken zomeravondbingo in Dorpshuis Hippolytushoef.

De eerste bingo is op donderdag 19 juli. Volwassenen kunnen van 20:00 tot 22:30 uur bingo spelen. Er zijn vele mooie prijzen. Deelnemers kunnen zich helemaal op de bingo concentreren, want in de zaal is bediening en niemand hoeft op een droogje te zitten. Wie niet op vakantie gaat, hoeft zich dus niet te vervelen. Ook toeristen zijn natuurlijk van harte welkom.

De volgende bingoavond is op 16 augustus.

Dartseizoen afgesloten

Dartclub logoDe prijzen van het seizoen 2017-2018 van Dartclub Wieringen werden op zaterdag 7 juli onder het genot van een prima verzorgde BBQ verdeeld.

 

1. Dammy Wehrman – 2. Jeffrey Wierenga – 3. Jacob Reij.

Arjan Schouten was degene die de meeste 180-ers wist te gooien. Van de 80 stuks die er dit seizoen bij DCW zijn gegooid, had hij er 12 op zijn naam staan.

Jeffrey Wierenga gooide 2x een finish van 160, wat de hoogste bleek te zijn.

 

Gedurende het hele seizoen werd op de 1e dinsdag van de maand een koppelavond gespeeld, waarbij de koppels samengesteld werden door de dan geldende stand in de normale competitie. Voor elke gewonnen wedstrijd werden punten verdeeld. Fedor Keijzer bleek het meest aantal punten te hebben gehaald en mag zich Koppelkampioen 2017-2018 noemen. Raymon Huizing werd 2e en Sander Reij 3e.

Jacob Reij gooide in deze competitie de hoogste finish 94. Pieter Rozenhart, René Sloothaak en Jerry Korderijnk gooiden ieder één 180-er

 

Tevens werden de aanwezige shirtsponsors bedankt en hun een mini shirt met alle sponsors aangeboden.