Nieuwjaarsreceptie in Dorpshuis Hippo

bron: Wieringernieuws.nl
HIPPOLYTUSHOEF – Dorpshuis Hippo neemt al meer dan 30 jaar een belangrijke plaats in in het verenigingsleven van Hippolytushoef. Het bestuur heeft het afgelopen jaar een verjonging ondergaan. Alle gebruikers konden afgelopen zondag kennis maken met het bestuur van Stichting Dorpshuis en de Dörper Activiteiten Sociëteit op een nieuwjaarsreceptie.

Het was voor het eerst, dat het dorpshuis de deuren opende voor een nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Peter den Broeder heette besturen van vaste gebruikers en actieve vrijwilligers welkom. Het was een uitstekende gelegenheid om ongedwongen kennis met elkaar te maken. Hoewel Dorpshuis Hippo druk bezet is, is er toch ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Voorzitter Bart Kaan van de Dörper Activiteiten Sociëteit lichtte een tipje van de sluier op. De DAS wil ook activiteiten voor de jeugd in het dorpshuis gaan ontwikkelen. Dankzij een gift van de Historische Vereniging is in het interieur al een aanzet gegeven.


Hilco Visser ondertekent ‘zijn’ bord van Club 1626 in Dorpshuis Hippo

Aan de wand achter de bar prijkt een oud bord van Club 1626, de jongerenvereniging die in het verleden actief was op Wieringen, als laatste in Cinema de Haan. Maker van het bord was kunstenaar Hilco Visser.
Hij kwam zondagmiddag naar het dorpshuis om zijn bord na al die jaren eindelijk eens te signeren, een symbolisch startschot voor jeugdactiviteiten. Die zijn welkom, want ook in het dorpshuis heeft vergrijzing zijn intrede gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s