Webinar Gemeente Hollands Kroon

In 2019 hield de Gemeente Hollands Kroon een digitour waarbij ook ons Dorpshuis werd beozcht. Op verzoek van de Gemeente volgt onderstaand bericht:

Hulp nodig bij onze dienstverlening? Schrijft u zich in voor onze online uitleg

Door het Corona-virus is onze fysieke dienstverlening lange tijd minimaal geweest. Vanwege de versoepelingen kunnen wij vanaf 1 juli weer deels huisbezoeken plannen, waar wij erg blij mee zijn. Maar wist u dat u ook een heleboel zaken online bij ons kunt regelen? Hoe dat kan, willen we u graag uitleggen. Daarom organiseren we op woensdag 15 juli van 19.30 uur tot 20.00 uur een webinar. Een webinar is een workshop die plaatsvindt via het internet. Dit komt van het woord seminar, maar dan via het web en dus webinar. Uiteraard kunt u tijdens de webinar ook vragen stellen over onze dienstverlening.

Waarom een webinar?

De Corona-crisis dwingt ons als samenleving om meer digitaal te doen. We zien dat niet alleen de jongeren, maar ook de ouderen daar heel goed mee om gaan. En er kan ook veel meer vanuit huis dan men voor mogelijk hield. Denk aan huisartsenzorg, scholing, maar dus ook zaken met de gemeente.

Daarnaast hebben we in 2019 een onderzoek gedaan naar de digivaardigheid van onze inwoners. Hieruit kwam dat onze inwoners best wel digitaal zijn. Heikel punt bleef toch wel het verkrijgen van het dorpsnieuws en hoe je op de hoogte blijft van wat je buren doen. Maar ook misten sommige mensen een fysiek punt om terecht te kunnen bij de gemeente.

Via de webinar willen we u graag uitleggen hoe u in deze tijd online op de hoogte blijft en wat u kunt regelen via onze website.

Wat komt er tijdens deze webinar aan bod? 

Tijdens de webinar geven we antwoord op een aantal vragen:

  • Hoe blijft ik op de hoogte van het nieuws van de gemeente?
  • Hoe weet ik of mijn buren gaan (ver)bouwen?
  • Fixi
  • Melden van verloren en gevonden voorwerpen

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en op de dag zelf ontvangt u een link waarmee u het Webinar kunt bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s