Greet Wijnvoord kampioen Sjoelclub DAS-RAAK

HIPPOLYTUSHOEF – De kampioen van 2019 bij Sjoelclub DAS-RAAK is afgelopen dinsdag bekend gemaakt. Volgens de organisatie is het in het verleden nog niet zo spannend geweest.  Er moest een hertelling plaats vinden daar de sjoelers zo dicht bij elkaar zaten. Greet Wijnvoord verbeterde haar gemiddelde met 2 winstpunten en wist daarmee kampioen te worden. Vanaf nu mag ze een gemiddelde gooien van 103.  Op de 2e plaats eindigde Hieke Koning met 1 winstpunt  en de 3e plaats was voor Jannie van Teulingen tevens met 1 winstpunt.  De poedel ging dit jaar naar de kampioen van vorig jaar Wies Breet.

Er is gerekend met een tiende achter de komma om met name de 2e en 3e prijs te kunnen bepalen.  Kampioen bij de Sjoelclub word je door het gemiddelde van het vorig jaar (2018) te verbeteren.  Dit wil dus ( nog ) niet zeggen, dat je de beste speler bent.

20200114_151031_resized
De kampioenen op een rij: v.l.n.r. Wies Breet (poedelprijs), Janny van Teulingen (3e), Hieke Koning (2e) en de kampioen 2019 Greet Wijnvoord

Ook de strijd om The Rest of the Best was uitermate spannend. Geert Snakenborg was  dit jaar de beste sjoeler met een gemiddelde van 115, op de hielen gezeten door Ineke Wagemaker met een gemiddelde van 114 (2e) en Rens v.d. Berg met een gemiddelde van 113 (3e). Kortom, ook dit jaar wordt er  weer een spannende strijd gestreden om het kampioenschap en The Best of the Rest.

Omdat de sjoelclub beschikt over voldoende wedstrijdbakken kunnen er nog steeds nieuwe spelers bij. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Oktje Staats 0227 592231 / 06 2820 9658  of Ineke Wagemaker 06 4054 8433. Of loop  (vrijblijvend) op dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur even binnen bij het Dorpshuis Hippo Kerkhofsteeg 2 in Hippolytushoef.  U bent van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s